Booking & tjenester

Her er våre mest populære tjenester, for total oversikt over hva vi har å tilby, gå gjerne på vår Facebook-side. Når du booker tid, vil du først få en automatisk mailbekreftelse.

Du vil deretter motta en ny mail med en eventuell bekreftelse. Når tid er bekreftet betal på Vipps til 555 791 i forkant.


Send

Gårdsbesøk

Varighet: ca. 60 min Pris: 70 kroner pr. person

Vi tar imot grupper for gårdsbesøk etter avtale. På gården har vi hester, alpakka, kaniner, høns, griser og sauer. Ekstra aktiviteter som stell av hest og runderidning må bestilles i forveien. Send melding/booking for å avtale tid for deres besøk. Vennligst skriv inn antall personer som vil komme, kontaktinfo og hvilken kommune dere tilhører. Man kan få to timer besøk fra oppmøtetid. Forhåndsbetaling ved bekreftet avtale. All ferdsel på gården skjer på eget ansvar. Møt i klær og sko som ikke har vært i kontakt med andre besetninger (fjøs, stall) Velkommen!

Ponniskolen

Varighet: ca. 60 min Pris: 350 kroner pr. person

Delta på stell, fôring og ridning på ponni. Dette er et tilbud til de yngste barna. Barnet må ha med en ansvarlig voksen under timen. Book i god tid og skriv litt om dere selv i meldingen. 350,- pr barn. To barn sammen under timen 200,- pr. barn med en ponni. Søsken med hver sin ponni og en leier, 300,- pr barn. Møt i god tid ferdig skiftet med hjelm, så får vi mest ut av timen. Husk tynn lue/pannebånd under hjelmen ved kaldt vær. All hestehåndtering og ridning skjer på eget ansvar. Vi oppfordrer alle til å ha egen forsikring.

Les mer om Ponniskolen

Turridning, voksen rytter

Varighet: ca. 60 min Pris: 350 kroner pr. person

Lett øvet, krever noe grunnleggende rideferdigheter og kunnskap om hester. Rideturen er i skog og mark. Vi veileder underveis. Turen tilpasses nivå og ønske. Pristillegg 100,- pr. time for leier. Stell, håntering og ridning skjer på eget ansvar.

Les mer om Turridning

Turridning, barn og unge

Varighet: ca. 60 min Pris: 350 kroner pr. person

Vi arrangerer rideturer i skog og mark. Dette er et tilbud for barn og ungdom på ponni eller hest. Det kreves rideerfaring og foresatt er ansvarlig under turen. Ta gjerne med egen hjelm og sikkerhetsvest. Pris avhenger av varighet på ønsket tur. Ta kontakt for ønsker. Husk klær etter vær! All hestehåndtering og ridning skjer på eget ansvar.

Les mer om Turridning

Gårdsbutikk

Varighet: ca. 45 minutter eller lenger Pris: Gratis

Velkommen til åpen gårdsbutikk. Ferske egg, gaver og interiør, mat og drikke. Enkel kafe.

Les mer Gårdsbutikken her